Follow Dashboard


TITLE; Here Begins :*
Sunday, November 11, 2012 | 1:20 AM | 0 comments

Holla. Assalamualaikum and hye :) Hacummmmmm! Hape tu? Bersin ah sebab blog ni dah berhabuk sangat sebab dah lama tak update. Hmm, tak ada laptop punya pasal. Adik aku la ganas sangat. Tak boleh dibagi teknologi langsung. HAHA

Nak cerita apa ya? Banyak betul cerita dalam kepala hotak ni. Yelah, lama pun tak menaip kan? Haiyooo~ 
Kita mula dari UPSI la. Hoyeah! Bulan lepas, cikgu Ram cakap dengan kitorang nak bawa pergi U tempat dye belajar tapi bukan kolej cikgu, KAB tapi KZ. Kitorang, batch 24 happy gilaaaaa~ Jumaat tu mula'' naik bas. Tapi 10 orang perempuan diasingkan naik bas lelaki. Salah seorang daripada 10 tu eden la. HAHA Yang bas lagi satu sampai lambat gila sebab ada masalah time dekat sekolah tapi alhamdulillah sampai juga lepas maghrib. Kitorang diambil oleh kakak angkat and yang lelaki of course la abang angkat kan? Malam first tu kitorang dibahagikan kepada 8 kumpulan and dibagi fasi untuk setiap kumpulan. 

KUMPULAN ZULFIQAR

Nilah kumpulan aku. (dari kiri) Azie,Tymah,Anis, Atie,Wani,Billa,Haifaa. (Kanan bawah) Hakim, Fayyadh, abang lan, Ahmed and luqman. Sporting habis kumpulan ni. Seronokkkk :) Sepanjang kitorang berada dekat UPSI kitorang happy gila sampai rasa tak nak balik. Sedih oh nak tinggalkan Upsi. Kitorang bergambar ramai-ramai. Hmm..Nilah gambarnya.

Last Day in UPSI

WE MISS UPSI :*

Then, minggu tu juga Cikgu Ram dengan Cikgu Hayyul nak keluar sekolah. Dah habis praktikal. Lagilah kitorang sedih. Seminggu menangis teringat cikgu nak pindah. Yelah, siapa nak backup kitorang lepas cikgu pindah? Hmm.. Minggu depannya pula exam! Adush! 


STRESS! Nasib baik cikgu ram datang time exam geo. Terubat rindu. Weheeee :) Hmm, tunggu keputusan keluar. Tapi, keputusan yang ada sekarang, 3A je. Alhamdulillah. Nanti boleh berusaha lagi. K, minggu last sekolah rasa sedih juga sebab nak tinggalkan sekolah. Ukhwah batch 24 makin rapat and rapat. sayang dyorang sangat''. Sumber inspirasi. Last day, kitorang nangis ramai'' sebab kejutan yang kitorang tak sangka terjadi. Hmm..Tapi keputusan akhir kitorang ialah kitorang stay dekat simpang and akan ambil PMR dekat sana. Try untuk buka mata cikgu and buang semua pandangan buruk cikgu terhadap kitorang. MEREKA sentiasa ada untuk suppot kitorang. Yeah! 

SAYANG BATCH 24th



Memories